RSS

Dua sa-ati

31 Agu

Waktu kuring panggih, jeung manéhna
Haté leutik nyarita, aduh manisna
Waktu kuring wawuh, aduh bagjana
Haté nganteur manéhna, aduh éndahna

Babarengan, sauyunan,silih asih saati mihéman
Paheut jangji moal pukah deui
Unggal sabtu soré datang kamanéhna

Waktu kuring wakca kamanéhna
Résmi ngajak tunangan, paheut micinta
Ukur rangkul trésna pikeun jawabna
Kuring eujung manéhna, hiji sa-ati

Waktu kuring panggih, jeung manéhna
Haté leutik nyarita, naon maksudna
Waktu kuring wawuh, aduh dagdigdug
Naha neda mi-asih, aduh can puguh

Babarengan, sauyunan, silih asih
Sapeuting ngahiji, sabtu soré
Sok tagiwur haté, sok ngareup ngareup datang,
tandaning satia

Waktu kedal ucap timanéhna
Ketruk kurasa bagja aduh bungahna
Cipanon kabungah pikeun saksina
Kuring nampa cintana henteu nyalahan
Kuring nampa cintana henteu nyalahan

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 31 Agustus 2011 in Nining Meida A.S.

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: