RSS

Maribaya

30 Agu

Di Maribaya manéhna kungsi nyarita

Cenah asih ngarandakah jeung deudeuhna

Najan angin nu lirih leuih datangna

Arek langgeng manehna neundeun cintana

Di Maribaya manehna serah teuteupan

Nyukcruk nyuuh pasrah rénghap satekadan

Taya daya nu wasa mungpang karepna

Da sok inggis manehna pegat geugeutna

 

Mangka lisana cenah asih tingtrim diri

Nu saenyana puguh asih nyari panggih

Lana makalangan

Kuring leumpang dina jero pangimpian

Ku Maribaya manehna ngambang kabandang

Taya daya muka tresna saliwatan

Najan diri kaburu aya nuboga

Tapi tetep asih mah anu manehna

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 30 Agustus 2011 in Darso

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: