RSS

Arsip Kategori: Darso

Maribaya

Di Maribaya manéhna kungsi nyarita

Cenah asih ngarandakah jeung deudeuhna

Najan angin nu lirih leuih datangna

Arek langgeng manehna neundeun cintana

Di Maribaya manehna serah teuteupan

Nyukcruk nyuuh pasrah rénghap satekadan

Taya daya nu wasa mungpang karepna

Da sok inggis manehna pegat geugeutna

 

Mangka lisana cenah asih tingtrim diri

Nu saenyana puguh asih nyari panggih

Lana makalangan

Kuring leumpang dina jero pangimpian

Ku Maribaya manehna ngambang kabandang

Taya daya muka tresna saliwatan

Najan diri kaburu aya nuboga

Tapi tetep asih mah anu manehna

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 30 Agustus 2011 in Darso

 

Kabogoh Jauh

Boga kabogoh jauh
Meuntas laut leuweung gunung
Tapi apél teu bingung
Cukup hallo na telepon

Kuring di pulau jawa
Manéhna pulau sumatera
Lamun malam mingguan
Mojok via SMS-an

Jelema palinter
Dunya beuki maju
Najan urang pajauh
Bisa ngobrol unggal waktu

Tiap SMS-an atawa nelepon
Teu jadi pikiran
Kajeun pulsa kabobolan
Nu penting mah bisa ngobrol jeung manehna

Boga kabogoh jauh
Meuntas laut leuweung gunung
Tapi apel teu bingung
Cukup hallo na telepon…..

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 30 Agustus 2011 in Darso

 

Duriat – Darso

Dina haté kuring anjeun cicing
Dina haté anjeun kuring cicing
Bener-bener henteu bisa ngejat
Dibeungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto haté
Tapi ku urang teu dipaliré

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na heunteu kapaksa

Dikotretkeun dina haté tidituna
Diguratkeun dina rasa tidituna
Dibuka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 30 Agustus 2011 in Darso

 

Naha Kunaon – Darso

NAHA KUNAON

Naha kunaon
Ieu haté seseblakan
Naha kunaon,….. asa béda rarasaan
Rasa kangen, nyaliara jero dada
Boa boa ieu anu disebut cinta…

Naha kunaon,…. salira ka-emut baé
Naha kunaon,…. teu weléh nembongan waé
Siang wengi tumapel dina lamunan
Geter rasa sumanding pinuh kasmaran

reff…

Salira, béntang nu nenggang upami disawang
Endah nyongcolang
Rindu rasa rindu kalbu,
rindu harepan karaos…. rindu

Salira kembang malati, seungit nyambuang
Pinuh wawangi
Wening asih wening cinta
Wening harepan saleng salira

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 30 Agustus 2011 in Darso

 
Galeri

Sakur Ngimpi – Darso

SAKUR NGIMPI

Vocal: Darso
cipt: Dosé Hudaya

Saprak anjeun ngaléos
Ngabeubeutkeun duriat
Hirup asa nunggeulis
Haté mararinggis

Saprak anjeun ninggalkeun
Ngararajéet cinta urang
Pikiran baluweng
Pinuh ku émutan

Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawo ngilu ka anjeun
Nikmati hirup leungit teu nyésa
Teuing kamana

**
Létah teu mirasa sagala karasa pait
Saré gulang guling hésé peureum

reff…

Kahayangmah ieu téh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri

Kahayangmah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan

Ngahelas kaleungitan
Ngoréjat seseblakan
Lieuk euweuh, lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan

Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik gé tatanya
Dimana anjeun

balik ke **

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 30 Agustus 2011 in Darso

 
 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.