RSS
Galeri

Sakur Ngimpi – Darso

30 Agu

SAKUR NGIMPI

Vocal: Darso
cipt: Dosé Hudaya

Saprak anjeun ngaléos
Ngabeubeutkeun duriat
Hirup asa nunggeulis
Haté mararinggis

Saprak anjeun ninggalkeun
Ngararajéet cinta urang
Pikiran baluweng
Pinuh ku émutan

Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawo ngilu ka anjeun
Nikmati hirup leungit teu nyésa
Teuing kamana

**
Létah teu mirasa sagala karasa pait
Saré gulang guling hésé peureum

reff…

Kahayangmah ieu téh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri

Kahayangmah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan

Ngahelas kaleungitan
Ngoréjat seseblakan
Lieuk euweuh, lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan

Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik gé tatanya
Dimana anjeun

balik ke **

About these ads
 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 30 Agustus 2011 in Darso

 

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: