RSS

Naha Kunaon – Darso

30 Agu

NAHA KUNAON

Naha kunaon
Ieu haté seseblakan
Naha kunaon,….. asa béda rarasaan
Rasa kangen, nyaliara jero dada
Boa boa ieu anu disebut cinta…

Naha kunaon,…. salira ka-emut baé
Naha kunaon,…. teu weléh nembongan waé
Siang wengi tumapel dina lamunan
Geter rasa sumanding pinuh kasmaran

reff…

Salira, béntang nu nenggang upami disawang
Endah nyongcolang
Rindu rasa rindu kalbu,
rindu harepan karaos…. rindu

Salira kembang malati, seungit nyambuang
Pinuh wawangi
Wening asih wening cinta
Wening harepan saleng salira

About these ads
 
Tinggalkan komentar

Posted by pada 30 Agustus 2011 in Darso

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: